Innholdsfortegnelse:

HandMade: håndlagde armbånd av perler og bånd
HandMade: håndlagde armbånd av perler og bånd
Anonim
perle perle
perle perle

Vi jenter vil alltid se best mulig ut. Når de skal på jobb eller gå en tur bruker mange mesteparten av tiden på å velge klær. Klær kastet ut av skapet, liggende i en haug på sengen, er en vanlig ting. Ofte er dette en indikator på at jenta skal til en viktig begivenhet. I et slikt kaos glemmer vi ofte en viktig detalj - tilbehør. Perler, halskjeder, armbånd, ringer er en viktig del av en kvinnes garderobe. Dessverre er det ikke alle som husker dette, og noen forsømmer dekorasjoner bevisst. Men likevel bør enhver jente ha minst noen få av disse tilbehørene. Hva om det ikke er mulig å kjøpe alt dette i dyre butikker?

Nylig, som aldri før, har ting laget av egne hender (det såk alte håndlaget) blitt satt pris på. Moderne mote viser at gjør-det-selv-smykker er mer populært blant fashionistas enn fabrikken. Dessuten er det ikke vanskelig å lage slikt tilbehør. Det enkleste å lage er armbånd med egne hender laget av perler og bånd. Det kan virke som om for en jente som aldri har opplevd dette,det er umulig å gjøre det. Men det er ikke tilfelle i det hele tatt.

Typer perler

Først av alt må du forholde deg til typene materialer for veving. Det er et stort antall forskjellige perler, så du trenger å vite minst litt om dem. Det enkleste er en perle laget av perler. I tillegg er det dyrere perler laget av halvedelstener eller edelstener. Mange har hørt om Swarovski-steiner mer enn en gang, de brukes også til å veve smykker med egne hender. Men slike smykker er allerede dyre håndlagde, så du bør begynne å lære av det enkleste materialet.

DIY armbånd fra perler og bånd
DIY armbånd fra perler og bånd

Hvordan lage DIY-armbånd med perler og bånd?

Det finnes mange forskjellige typer armbånd. I dette, som i alle andre saker, trenger du bare å finne ut av det. La oss starte med et av de enkleste armbåndene å lage. Det er verdt å merke seg at et slikt armbånd er veldig populært blant fashionistas, fordi det ser veldig vakkert ut. For veving trenger du et satengbånd, perler, fiskesnøre eller silikontråd, en nål. Silikontråd finner du i enhver håndverksbutikk. Så fyll fiskelinjen eller tråd inn i nålen, bind endene. Forlat 20-25 cm fra kanten, bind båndet med en liten knute og begynn å veve fra det. Nålen må settes inn i midten av båndet. Lag en liten fold av båndet i henhold til størrelsen på perlen og strekk fiskesnøret. Deretter legger vi perlen på fiskesnøret og gjennomborer båndet igjen etter å ha laget en fold. Veveprosessen er godt synlig på bildet.

armbånd med perler
armbånd med perler

Så vi fortsetter å veve til ønsket lengde på armbåndet. På slutten må du lage en knute fra båndet rett ved siden av den siste perlen.

DIY perlearmbånd
DIY perlearmbånd

perlekjede

mønstre på halskjede med perler
mønstre på halskjede med perler

Som du kan se, kan enhver jente veve armbånd med egne hender fra perler og bånd. Etter å ha lært å veve enkle armbånd, kan du gå videre til mer komplekse veving av smykker. Du må finne mønstre til et perlekjede, velge det du liker og sette i gang. Og også her er det bedre å begynne med enkle. I tillegg er mesterklasser med trinnvise bilder veldig effektive for læring. Ved hjelp av slike leksjoner kan alle lære å veve smykker. Å veve armbånd med egne hender fra perler og bånd er en mulighet til å få eksklusive smykker laget i din egen stil.

Anbefalt: