Sommerbluser, modeller for storslått skjønnhet
Sommerbluser, modeller for storslått skjønnhet
Anonim

Av en eller annen grunn regnes veldig tynne, maskuline kvinnelige figurer som idealet for kvinnelig skjønnhet. Dessverre er det bare tynne jenter som har vært favorittmodeller av designere i lang tid. Og hva skal man gjøre med storslått skjønnhet? Noen ganger er det faktisk så vanskelig å finne stående klær som passer kvinner generelt og understreker deres verdighet, som tynne mennesker bare kan drømme om. Hva om det ikke er noe passende på markedet? Svaret er enkelt - sy! Bluser, sommersolkjoler, kjoler, jakker - alle disse klærne vil passe perfekt på figuren hvis de er sydd individuelt.

sommerbluser
sommerbluser

Riktig stil er nøkkelen til en vakker silhuett

Fullstendigheten er forskjellig, så hver kvinne bør være oppmerksom på egenskapene til figuren hennes for å velge riktig snitt for klær:

  • Bluser, sommerbluser bør ikke være med åpne skuldre eller ¾-ermer, da dette vil fremheve fylden i armene.
  • Damer med stor bryst vil ikke passe for åpne antrekk, det vil se for prangende ut.
  • Et stort stofftrykk gir bare volum.
  • Tight antrekk vil ikke gjøre deg slankere, men vil fremheve fettavleiringer i midjeområdet. Et posete antrekk vil imidlertid ikke gi en perfekt silhuett.
  • sommer bluse mønstre
    sommer bluse mønstre

Hvilken bluseform å velge

Sommerbluser for helfigur er av forskjellige typer, og de må velges avhengig av problemområdet på kroppen. En riktig valgt blusemodell vil ikke bare skjule alle feilene til figuren, men også understreke fordelene og de vakre sidene:

  • Hvis problemet ditt er fulle hofter, vil en A-linjet tunikabluse med litt høy midje være et ideelt alternativ. Denne formen for bluse vil skjule fylden i hoftene og magen.
  • Transparent innlegg i brystområdet vil forlenge halsen.
  • Stof med små vertikale striper vil stramme figuren. Jo flere striper, jo slankere blir silhuetten. Et mønster med et diagon alt mønster ville også se bra ut.
  • Fylde armer vil bli skjult av utsvingte ermer.

Hvordan velge en farge

Når du velger modeller av bluser for overvektige kvinner, er det verdt å stoppe ved ensfargede, men rike farger. Her spiller smak en viktig rolle, men du bør også være oppmerksom på type utseende og hudtone. Men hvis du vil ha noe med et mønster, så er hovedregelen for fargede klær at mønsteret skal være vertik alt, slike bluser, sommersoldresser og bluser ser originale ut. Hvis dette er blomstermotiver, bør de ikke være for store.

modeller av bluser for full
modeller av bluser for full

Hvor skal man sy klær

Mønster til sommerbluser, bukser, skjørt og andre klær finner du i spesialmagasiner. Som regel kommer de med ferdige mønstre med dimensjon alt rutenett og detaljerte syinstruksjoner. Men hvis du ikke er klar til å sy på egenhånd, er det bedre å henvende seg til en profesjonell syerske. For å spare penger er det bedre å finne en hjemmelaget syerske i stedet for et atelier, kvaliteten på skreddersøm vil være den samme, men prisen for arbeidet vil være mye lavere.

Avslutningsvis vil jeg gjerne gjenta den velkjente sannheten om at det ikke finnes stygge kvinner, det er feil utvalgte klær som ødelegger figuren. Noen er kanskje ikke enig, men praksis viser at tusenvis av kvinner som tyr til individuell skreddersøm, lider av overvekt, er overbevist om dette. En kvinne i alle størrelser kan være attraktiv, sjarmerende og vakker.

Anbefalt: