Innholdsfortegnelse:

Hvordan lage en praktisk og vakker dagbok med egne hender
Hvordan lage en praktisk og vakker dagbok med egne hender
Anonim

Det er vanskelig for et moderne menneske å klare seg uten dagbok. Denne notatboken lar deg planlegge dagen din, skrive ned påminnelser om viktige møter og hendelser, telefonnumre og adresser. Derfor, hvis du velger en gave til en av vennene dine eller arbeidskollegaer, vil du aldri gjøre en feil hvis du gir ham en dagbok. Du kan legge til et sett med gode penner. Og slik at en slik gave ikke virker vanlig og enkel, foreslår vi at du lager en dagbok med egne hender. I artikkelen vil vi gi deg tips og anbefalinger for implementeringen. Etter dem vil hver enkelt av dere kunne lage en slik notatbok uten problemer.

DIY dagbok
DIY dagbok

Lag en dagbok med egne hender. Hvor skal du begynne?

Det første du må gjøre er å bestemme størrelsen og formen på produktet. Som regel er dette rektangulære notatbøker av middels tykkelse med opptil fire hundre ark (slik at ett ark er nok for hver dag). Men kvinnelige representanter vil elske den hjerteformede dagboken,blomst eller bare krøllete form.

Deretter bestemmer du hvilke ark du vil fylle innsiden av notatboken. De kan være helt hvite, med markeringer, avispapir eller offset. Du kan også lage en dagbok med egne hender fra en notatbok i et bur eller en linje.

Prosessen med å lage en personlig notatbok for notater

Lag to stykker tykk papp til omslaget. For de samme dimensjonene (eller litt mindre), kutt ut det nødvendige antallet doble ark. Koble dem til en stiftemaskin i henhold til prinsippet om å lage en notatbok på 10-15 stykker. Brett deretter disse blokkene med notatbøker oppå hverandre, plasser pappdeler av dekselet på toppen og bunnen, og fest dem gjennom stiftene med en tynn tråd eller fiskesnøre. Deretter limer du dem alle sammen med endesiden til bandasjestykket med Dragon- eller Titan-lim.

gjør-det-selv-dagbok fra en notatbok
gjør-det-selv-dagbok fra en notatbok

Dagbokomslag: vi lager en eksklusiv ting med egne hender

For menn er en dagbok med en skorpe laget av lær eller dets erstatning, mørkfarget filt, papir i gamle farger mer egnet. Kvinner vil like lyse myke deksler laget av plysj, filt, blonder. En notatbok innrammet i et omslag laget av en brodert serviett ser veldig stilig og original ut.

Hvordan sy et omslag til en dagbok? Spre på bordet materialet du planlegger å utføre det fra. Legg dagboken din oppå den. Merk dens dimensjoner, legg til kvoter for inversjoner på begge sider, og kutt ut arbeidsstykket. Hvis gjør-det-selv-dagbokdekselet er laget av filt eller lær, kan inversjonene sys medforsiden for hånd med søm "over kanten". Deler av disse materialene vil ikke smuldre. Andre stoffer kan sys på vrangen og deretter vendes ut.

DIY-dagbokomslag
DIY-dagbokomslag

Produktdekorasjonsscene

Du kan dekorere omslaget til en dagbok for en dame på forskjellige måter: med rhinestones, paljetter, akrylmaling, dekorative knapper, sløyfer, flette, blonder. Det vil være nok for den mannlige versjonen av notatboken å være dekorert med en metallbokstav for navnet eller en figur av et dyr. Disse dekorative gjenstandene selges i håndverksbutikker.

Som du kan se selv, er det ikke vanskelig i det hele tatt å lage en dagbok med egne hender. Gå til denne prosessen med fantasi, og du vil få en eksklusiv og veldig vakker gave.

Anbefalt: