Innholdsfortegnelse:

Slik strikker du ermeløse jakker for menn med strikkepinner
Slik strikker du ermeløse jakker for menn med strikkepinner
Anonim

Hver strikker med begynnende kaldt vær lager forskjellige nyttige produkter for sine kjære. For barn - sokker eller varme strømper, for en elsket mor eller svigermor - et åpent sjal, men for representanter for den sterke halvdelen av menneskeheten - en genser, genser eller vest.

ermeløs strikkefoto for menn
ermeløs strikkefoto for menn

Trenger en mann en vest?

Strikkede ermeløse herrejakker (strikket med strikkepinner) kan ikke kalles et universalplagg, da de vanligvis brukes av de som av en eller annen grunn ikke kan bruke genser. Ofte trenger våre ektemenn, brødre og fedre bare én eller to kvalitetsgensere eller cardigans med knapper. Derfor bør du, før du velger garn og mønster, spørre om det i prinsippet trengs en vest

Ermeløse herrejakker, strikket med strikkepinner, foretrekkes vanligvis av ansatte i banker og andre selskaper hvor de er veldig strenge med hensyn til kleskoden. Om vinteren er det vanskelig å opprettholde utseendet, fryser i en lys hvit skjorte, så vesten blir uunnværlig. Også ermeløse jakker for menn, strikket med strikkepinner, vil være nyttige for gutter som velger en uformell stil for seg selv. I dette tilfellethåndverkeren må velge de mest relevante fargene, ornamentene og snittene. Og, selvfølgelig, strikkes vester til barn. Mødre har lenge satt pris på bekvemmeligheten og praktiskheten til slike produkter. Ermeløse herrejakker (strikkepinner), bildene av disse er brukt i denne artikkelen, er ganske egnet for både voksne og barn, i sistnevnte tilfelle trenger du bare å strikke mindre deler.

Typer ermeløse jakker

I mange år har den mest populære vestmodellen blitt laget i enkel strømpestrikk. Dette betyr at de forreste radene til alle deler er forbundet med fremre løkker, og de feil er vrang. I dette tilfellet kan kuttet være hvilket som helst:

  • Fordelen er solid eller delt i to hyller.
  • Munn i form av en kappe eller med krage.
  • Lamellene knyttes med et strikk eller annet mønster.

Disse alternativene blir ofte valgt av nybegynnere, fordi det er veldig vanskelig å gjøre feil her.

ermeløse herrejakker med beskrivelse
ermeløse herrejakker med beskrivelse

I tillegg kan både strikkeren og kunden lett forestille seg resultatet av arbeidet. Denne omstendigheten er ekstremt viktig når du arbeider med lunefulle og krevende klienter (selv om de er pårørende eller nære personer). Sannsynligvis hadde hver håndverker minst ett tilfelle da utseendet til det ferdige produktet overrasket den som det ble laget for. Ordene "Jeg liker det ikke, jeg trodde det ville være annerledes" gjør lite for å glede en jente som har brukt timer på å skape noe ingen trenger. Men når håndverkere har anstendig erfaring og kan gjøre mer komplekst arbeid, velger de ofte seler og fletter tilermeløse smykker. Bildet nedenfor viser et diagram over klassiske seler.

strikkede ermeløse jakker for menn
strikkede ermeløse jakker for menn

Til høyre er en liten flette, der hver tråd består av kun én løkke. De er krysset i hver forreste rad. På venstre side vises et diagram av en større bunt, dens tråder (tre løkker hver) er flettet sammen i hver sjette rad. Begge flettene kan krysses både i venstre retning og i høyre retning.

Ermeløse jakker for menn med beskrivelse av algoritmen for produksjonen

Rekkefølgen på strikkevester er ikke vanskelig, men inneholder flere karakteristiske trekk:

  1. Før arbeid er det nødvendig å utføre en kontrollprøve.
  2. Herrevester passer ikke. Stoffer foran og bak er ofte flate.
  3. Begynn å strikke vanligvis med 5-7 cm strikk.
  4. Hvis det bestemmes å dekorere produktet med et mønster, utføres det kun forfra.
  5. Armhull er alltid bundet. For å gjøre dette brukes flere forskjellige metoder.

Hvordan knytte ermhull

Metode én: etter at stoffene er klare og sydd, rundt omkretsen av ermhullet, legges det løkker på strikkepinnene og flere rader strikkes med en strikk eller rille. Lukk deretter løst.

strikkede ermeløse jakker for menn
strikkede ermeløse jakker for menn

Andre metode: stroppene langs ermehullene utføres parallelt med strikking av for- og bakstoff. For å gjøre dette, ta 5-8 løkker og strikk dem i alle rader (foran og bak). Tredje metode: den passer for håndverkere som eier en heklenål. Slike menns ermeløs strikkingbundet med en enkelt hekling. Noen ganger brukes en kombinasjon: enkel enkelthekling og "krypsteg".

Anbefalt: