Hvordan velge riktig sommersolkjole for overvektige kvinner? Å velge riktig modell
Hvordan velge riktig sommersolkjole for overvektige kvinner? Å velge riktig modell
Anonim
sommer sundress for overvektige kvinner
sommer sundress for overvektige kvinner

Kvinner er forskjellige. Og til tross for at mote dikterer sine egne, noen ganger grusomme regler for oss, og ganske tynne modeller viser vakre antrekk på alle catwalkene, er mange av det rettferdige kjønn eiere av praktfulle former. Noen ganger er disse luksuriøse damene veldig sjenerte for figuren deres og tyr til forskjellige metoder for å gå ned i vekt, men for mange, for å se bra ut og forbli trygge i enhver situasjon, er det nok å ha god smak og kunne velge de riktige klærne.. Det handler om hvordan du velger eller syr en sommersolkjole for overvektige kvinner som vi skal snakke om i denne artikkelen.

Riktig valgte klær er en fin måte ikke bare å fremheve de feminine formene dine, men også å skjule for nysgjerrige øyne det som ikke er ment for dem. I tilfelle figuren din ikke oppfyller standardeneskjønnhet, du kan lære å velge kjoler og dresser på en slik måte at tilliten til din uimotstålighet aldri forlater deg, og dette gjelder spesielt om sommeren, siden det er på denne tiden av året vi er mest nakne, og viser figuren vår.

sommer sundresses for full
sommer sundresses for full

Sommersolkjole for overvektige kvinner. Utvalg og syregler:

  1. Den første regelen er form. Ideell for eiere av praktfulle former vil være modeller av kjoler og sundresses i gulvet eller under knelengden. Dette vil få deg til å se mer staselig og slank ut.
  2. Når det gjelder fargen, kan sommersolkjoler for fyldige sys av stoffer i erter, spesielt siden det har vært veldig aktuelt de siste sesongene. En vertikal stripe vil også se bra ut, men dette betyr ikke at horisontale linjer bør unngås. De må bare velges med omhu.
  3. Hvis vi snakker om trykk, så bør du definitivt gi opp en stor tegning, dette kan visuelt gjøre deg enda mer mett og overvektig.
  4. Hvis ditt problemområde er magen, så er en sommersolkjole for overvektige kvinner med høy midje (gresk stil) perfekt for deg. I tillegg vil en slik modell legge vekt på luksuriøse bryster.
  5. Eiere av luksuriøse former bør unngå stropper som er for tynne, siden for mange kvinner med slike figurer er hender et av problemområdene. Det er bedre å velge modeller med lukkede skuldre eller små ermer.
  6. hekle sommersolkjole
    hekle sommersolkjole
  7. Sommersolkjole for overvektige kvinner bør lages avriktig stoff. Naturmaterialer som lin, bomull eller silke er best egnet. Prøv å unngå for tynne strikkevarer, det kan bare understreke feilene dine. Hvis du er en needlewoman, så kan du hekle en sommersolkjole selv. Slike modeller er spesielt populære på mote-catwalker.
  8. Vide hofter vil være godt skjult av et knelangt eller nedstrakt skjørt.
  9. Velg stofffarger som matcher håret og huden din.
  10. Og viktigst av alt - bruk kjolene, solkjolene og skjørtene dine med glede, vær alltid trygg på deg selv, og da vil du ikke stå uten oppmerksomhet.

Ved å følge disse enkle reglene kan du alltid være uimotståelig. Men ikke glem at du må ta vare på kroppen og figuren din. Tross alt er en slank atletisk kropp ikke bare vakker. Det er nøkkelen til helse, så husk å spise riktig og prøv å unngå hurtigmat. Drikk mer vann, tren, så vil kroppen din definitivt takke deg.

Anbefalt: