Innholdsfortegnelse:

Hvor finner jeg de enkleste korsstingmønstrene? Broderi for nybegynnere
Hvor finner jeg de enkleste korsstingmønstrene? Broderi for nybegynnere
Anonim

Sammen med nye motehobbyer (decoupage, veving av strikk eller lærsnor, temari, strikking uten strikkepinner og hekling), blir mer tradisjonelle håndarbeid stadig mer populære. Kryssting var intet unntak - den enkleste typen dekorative broderier, som du både kan dekorere husholdningsartikler og lage ekte kunstverk med - storskala malerier. Hvis du ennå ikke er i stand til store prosjekter, start i det små: De enkleste korsstingmønstrene vil hjelpe deg med å fylle hånden og forstå funksjonene ved stingretning og trådsikring.

enkle korsstingmønstre
enkle korsstingmønstre

Hvordan velge et design

Mange elskere av unike hjemmelagde ting fører detaljerte blogger og dagbøker, der de beskriver broderiprosessen i etapper, starter med utvikling av et opplegg og utvalg av materialer og slutter med utformingen av det ferdige arbeidet. I slike blogger kan du finne interessante ideer for å bruke små broderte design til å lage unike dagbøker, bokomslag, bokmerker, hjemmetekstiler,nålevesker, etuier til briller eller verktøy, barne- eller damevesker og annet tilbehør. Selvfølgelig er det ikke alle håndverkskvinner som utvikler de enkleste korsstingmønstrene - noen lager prosjekter av virkelig kunstneriske lerreter og deler dem villig med de som ønsker å skape den samme skjønnheten.

Ferdige sett

Noen ganger glemmer erfarne nålkvinner at leserne av bloggene deres ofte bare har grunnleggende ferdigheter og kunnskaper i arbeid med stoff, lerret og tråder. I små prosjekter er det ganske kompliserte sømmer (for eksempel en kjedesøm eller en overflod av rygg-til-nål-sting som krever møysommelig arbeid) eller dyre dekorative elementer, som starter med figurerte tre- eller plastknapper og slutter med fargede bjeller. Som et resultat, ved første øyekast, blir de enkleste korsstingmønstrene til en snublestein: broderere med liten erfaring går seg vill når de møter tvetydige designfragmenter og forlater slike prosjekter "til senere", det vil si at de forlater arbeidet med ideen på ubestemt tid. Dessuten: for noen kan det virke som om de ikke er i stand til å mestre en slik type håndarbeid som korssting. Enkle oppsett av blomster, dyr og miniatyrlandskap forblir uoppfylte drømmer.

de enkleste korsstingmønstrene
de enkleste korsstingmønstrene

I mellomtiden begynte innenlandske produsenter å ta hensyn til ønsker fra ulike forbrukergrupper. Barnesett for broderi med tråder og perler, sett for synshemmede, komplekse prosjekter for håndverkskvinner som inneholder satengbånd dukket opp på salg. OG,selvfølgelig de enkleste korsstingmønstrene for nybegynnere. Noen design er bare 10 x 10 centimeter ferdige, og noen er enda mindre. Slike miniatyrer er det beste valget for de som ennå ikke er trygge på ferdighetene sine.

Lag din egen

korssting enkle fargevalg
korssting enkle fargevalg

Merkelig nok kan hver kvinne utvikle sitt eget design i et lite format. For å gjøre dette trenger du bare rutepapir og en kulepenn eller en enkel blyant (som et alternativ - fargede penner eller til og med tusjpenner). I en vanlig skolenotisbok kan du tegne alle former og ornamenter som fantasien din forteller deg, og deretter bringe dem til live på lerret. Slik utvikler selv de dyktigste bloggerne de enkleste korsstingmønstrene. Prøv det og du vil lykkes.

Anbefalt: