Innholdsfortegnelse:

Lyst sommersoldress gjør det selv
Lyst sommersoldress gjør det selv
Anonim

Vår tids ledende motedesignere tilbyr kvinner et bredt utvalg av alternativer for solkjoler for enhver figur og alder, i en rekke snitt, med og uten strikk, tilpasset og samlet under bysten.

gjør-det-selv solkjole
gjør-det-selv solkjole

Dette er et så enkelt produkt at det ikke er vanskelig å sy en sundress med egne hender, selv for en nybegynner syerske. Til det kan du bruke gamle rester som finnes i hjemmekasser, og hvis det er mangel på en av dem, kan du kombinere flere stoffer og til og med bruke patchwork. En håndsydd sundress-kjole vil bli brukt med stor glede, og hvis du lager den med barn, vil den bringe deg nærmere og innpode dem en interesse for håndarbeid. På deg selv kan du sy en solkjole med enkelt snitt og stroppeløs, eller med en blonder knyttet bak nakken. Men for barn er det nødvendig å sy en solkjole med skuldre eller stropper.

gjør-det-selv sundress-mønstre
gjør-det-selv sundress-mønstre

Det er veldig enkelt og behagelig å sy en sundress med egne hender. Mønstre, spesielt for barneprodukter, er kanskje ikke ferdige, men hvis du fortsattbruk, kan du endre dem - forbedre modellen med to stropper laget av sateng eller silkebånd, bundet i form av en bue. Og du kan komplementere produktet med et lignende element på brystet eller med et bredt bånd langs kanten av hele produktet, som i de originale russiske tradisjonene. En så enkel innredning vil gjøre datteren min veldig glad.

Sy selv

Så for å lage en enkel gjør-det-selv sundress, trenger du lett, helst naturmateriale - strikkevarer, lin, bomull, passende tråder, en symaskin og overlock, og til dekor, om ønskelig - bånd, paljetter, perler, perler, blonder eller ferdige applikasjoner. Også sømmen til en jente kan dyktig dekoreres med volanger, noe som vil legge til ømhet til bildet. Så, for den første versjonen av sundressen, må du bare ta to målinger - volumet på brystet og lengden på det fremtidige produktet. En slik sundress, håndsydd, stroppeløs og med bred volang på brystet, er sydd av to emner. Den første er et rektangel, hvis større side er lik den andre målingen, og den minste er brystomkretsen + 10 cm for en vakker montering. Deretter kutter vi ut en bred stripe med samme side som det første emnet, og den andre siden skal være omtrent 15-17 cm. Først påfører vi begge mønstrene på hverandre med forsidene og lager to sømmer langs toppen, mellom hvilke vi da skal sette inn en smal strikk. Deretter, på det første arbeidsstykket, og trekker oss tilbake 20 cm fra den øvre kanten, gjentar vi prosedyren med en avrettingsmasse. Det gjenstår bare å sy en sundress med egne hender på sidene og behandle kantene, så er den klar.

gjør-det-selv sundress kjole
gjør-det-selv sundress kjole

Hvis du vilubehagelig uten stropper, kan du sy to parallelle eller en skrå, ett stykke eller i form av to lisser for å knytte på skuldrene. Et annet tillegg for å gi et bilde av ærlighet og til og med seksualitet kan være ett eller to kutt på sidene, høyden deres bør bestemmes uavhengig. Dessuten kan en lett sundress-dekor lages ved hjelp av ermer, ganske enkelt ved å forlenge peplumstripen med to skulderbredder. Dette alternativet vil elegant fremheve nakken og kragebeina og skjule den øvre delen av armene, og er derfor mer egnet for fyldige damer.

Anbefalt: