Sy en bolero med egne hender? Det er ikke noe enklere
Sy en bolero med egne hender? Det er ikke noe enklere
Anonim

Bolero ble oppfunnet som en tanktopp for menn i Spania. Nå har denne elegante lille tingen tatt en fast plass i damegarderoben. Boleroen er super i kjølig vær hvis kjolen er med bare skuldre og rygg. Derfor utfyller mange bruder antrekket sitt med en slik bluse, inkludert pels, hvis bryllupsdagen er planlagt for den kalde årstiden. Denne detaljen av kvinneklær er perfekt ikke bare for en kveldskjole, men også for hverdagsbruk, det vil gi bildet en spesiell eleganse. Du kan sy en bolero med egne hender fra denim til hverdagsbruk, og fra vakkert stoff med broderi eller blonder for formelle anledninger. Selvfølgelig kan du kjøpe en ting i en butikk, men i dette tilfellet vil den ikke lenger være eksklusiv, og dessuten kan det være mye vanskeligere å velge et eget stykke for et ferdig ensemble enn å lage det selv.

gjør-det-selv bolero
gjør-det-selv bolero

Ofte prøver unge mødre å sy en bolero til døtrene sine med egne hender, for eksempel, i tillegg til en elegant kjole til en matiné i barnehagen. I et slikt sett vil enhver baby være en ekte prinsesse, spesielt hvis du broderer en bluse med vakre perler,buer, lag en applikasjon. Voksne jenter kan også trenge en slik toalettdetalj til ballkjolen.

Det er ikke noe enklere enn å sy en bolero med egne hender, hvis du i det minste har noen ferdigheter i å jobbe med en symaskin. Og det er ikke engang nødvendig å kjøpe stoff. Du kan resirkulere en gammel bluse, som vil få et nytt liv på bare noen få timer. Det er nok, etterlater godtgjørelser for sømming, klipp av bunnen, ermer (hvis du ikke vil forlate dem), brett kantene og sy på en skrivemaskin. Du kan legge til mansjetter på boleroen, sy på slips, trimme med flette eller hva du måtte ønske. Du kan feste den resulterende blusen på en brosje, eller ikke feste den i det hele tatt, noen varianter av boleroen innebærer ikke dette.

hvordan sy et boleromønster
hvordan sy et boleromønster

Du kan se etter et mønster i magasiner eller bare ta favorittmodellen din (for eksempel fra en venn) og sirkle den rundt på stoffet, og gi rom for sømmene. På den første tilpasningen, juster for å passe.

Noen flere tips om hvordan du syr en bolero. Et mønster funnet et sted passer kanskje ikke til parameterne dine, du må tegne det selv. For å gjøre dette, må du ta mål fra skuldrene og brystet. Fest mønsterdelene til stoffet. Fest med sikkerhetsnåler og ring rundt med kritt eller en enkel blyant hvis stoffet er lett. Klipp ut bitene og tråkle dem for hånd. Nå kan du utføre den første monteringen og gjøre de nødvendige endringene. Først etter det kan du sy alt på en skrivemaskin og behandle kantene. Det siste trinnet er å fullføre det ferdige produktet.

sy en bolero med egne hender
sy en bolero med egne hender

Som vi har sett, er det ikke vanskelig å sy en bolero med egne hender. Det er enda lettere å lage en shreg - en bluse, som kun består av ermer og en rygg. For å gjøre dette, ta et rektangulært stykke stoff med en smal side, hvis lengde er omtrent 70 cm. Den andre skal tilsvare bredden på ryggen pluss to nødvendige ermelengder. Motstående kanter er sydd, men sømmen når ikke midten.

Du kan sy en bolero med egne hender på flere veldig enkle måter. Smykker valgt i henhold til din smak vil gi produktet originalitet. Det er bra hvis dekorasjonen gjentar dekorasjonen til kjolen som boleroen er sydd for.

Anbefalt: