Innholdsfortegnelse:

Høsthåndverk: vi skaper et eksklusivt med egne hender
Høsthåndverk: vi skaper et eksklusivt med egne hender
Anonim

En person streber alltid etter å omgi seg med vakre ting ved å bruke ferdige kunstverk og folkekunst. Gjør-det-selv høsthåndverk kan også forvandle ethvert rom og bli et eksklusivt element i interiøret. Den vekker hyggelige minner knyttet til avslapning og natur, og fungerer som legemliggjørelsen av forfatterens kreative fantasi.

DIY høsthåndverk
DIY høsthåndverk

Høsthåndverk laget av naturlige materialer

Hver sesong kan inspirere en person til å lage et kreativt mesterverk, som gjøres selvstendig eller i selskap med barn og andre familiemedlemmer. Men høsten, m alt i lyse farger, er kanskje den mest passende tiden for slike aktiviteter.

Nødvendig materiale

Denne tiden av året fyller du opp med fargerike blader, kvister, frø, nøtter, bær og frukt. Blomster og kjegler er også ideelle for å legemliggjøre den kreative fantasien til forfatteren av den fremtidige komposisjonen. Men for høyresidenfor å bruke disse materialene, må de være forberedt: ren og tørk godt. Bladene kan strykes gjennom en tynn klut eller papir - denne prosedyren vil fjerne overflødig fuktighet og tillate deg å opprettholde sin opprinnelige form. Et godt og frøet gresskar er et av de mest populære elementene som høsthåndverk lages av. Et bilde av en av dem er forresten presentert i denne artikkelen.

høsthåndverk fra naturmateriale
høsthåndverk fra naturmateriale

For å få komposisjonen til å se mer imponerende ut, er det tillatt å bruke lys folie, glitterlakk, rhinestones og perler. Naturlige stoffer og tre kan tjene som grunnlag eller et av elementene i komposisjonen. Eikenøtter, kjegler og nøtter er dekket med akrylmaling, og observer moderasjon. Gjør-det-selv høsthåndverk skal se naturlig ut, og en overdreven mengde kunstige materialer kan forstyrre naturlig harmoni.

De vanligste formene for komposisjoner

Nylig er kranser av tørkede urter, dekorert med blomster, eikenøtter eller kongler, veldig populære. De kan plasseres på inngangsdøren eller veggene i rommet.

høst håndverk bilde
høst håndverk bilde

Gjør-det-selv høsthåndverk lages veldig ofte i form av en bukett: i den samles fargerike blader i knopper og festes med ståltråd eller varmt lim til naturlige kvister. Skum eller skumgummi kan tjene som grunnlag for en slik sammensetning. Buketten kan plasseres i en vase av keramikk, tre eller glass.

Rammer til bilder og malerier blir også mer estetiske hvis de er detdekorere med naturlige materialer. Et panel eller en påføring av frø, blader og eikenøtter ser veldig imponerende ut, den kan plasseres på kjøkkenet, i gangen eller presenteres som en gave til en venn.

Originale lysestaker dekorert med naturlige materialer er fortjent populært blant elskere av romantiske omgivelser. Krydrede urter brukt i utformingen av et så vanlig møbel kan gi smak til luften i rommet.

Det skal bemerkes at et høsthåndverk laget med egne hender bør være av middels størrelse, siden en stor sammensetning er svært vanskelig å vedlikeholde, og små ikke alltid ser estetisk tiltalende ut.

Anbefalt: