La oss lære å lage velduftende kaffeleker med egne hender
La oss lære å lage velduftende kaffeleker med egne hender
Anonim

Kaffe er en drink som ikke bare er elsket, men tilbedt av det meste av menneskeheten. Dens aroma og unike smak får deg til å våkne om morgenen, muntre deg opp og gi deg energi hele dagen. Elskere av kaffedrikker har lært å bruke dette produktet ikke bare i matlaging, men også innen håndarbeid. "Hvordan?" - du spør. De begynte å lage kaffeleker. Disse produktene utstråler en favorittaroma og er assosiert med varme og hjemlighet. Det er bra når du har en slik leke i vesken eller i skrivebordsskuffen. Når som helst kan du ta den i hendene, puste inn aromaen og stupe inn i den hjemmekoselige atmosfæren.

kaffeleker
kaffeleker

Hvordan lage en kaffeleke?

Prosessen med å lage en kaffeleke er veldig enkel og interessant. Å være engasjert i denne typen håndarbeid, vil du få mye glede og en ladning av positive følelser. Og kaffe er ikke annerledes. Så la oss komme i gang.

Vi forbereder følgende materialer ogverktøy:

  • cotton cut;
  • needle;
  • tråder;
  • filler (syntetisk vinterkrem eller folofiber);
  • akrylmaling;
  • PVA-lim;
  • saks;
  • dusk;
  • papir for å lage mønstre;
  • svamp;
  • dekorative smykker (blonder, bånd, perler, paljetter).

For å gjøre kaffeleker velduftende, trenger du selvfølgelig din favorittkaffe til produksjonen. Kanel eller vanilje kan brukes som ekstra smaker.

DIY kaffeleker
DIY kaffeleker

Lage en kaffesuvenir: trinnvise instruksjoner

  1. Tegn et mønster i naturlig størrelse av leken på papir og klipp det ut. Velg former som er enkle å lage (hjerte, blomst, bjørn, hestesko), og implementeringen av disse krever ikke produksjon av ekstra små deler.
  2. Overfør mønsteret til stoffet, sirkle rundt konturen. Brett stoffet i to og klipp ut to identiske stykker langs den merkede linjen.
  3. Sy begge delene av produktet sammen for hånd eller på en symaskin, og la det være en liten åpning.
  4. Vel ut arbeidsstykket og fyll det med sparkel. Sy hullet.
  5. Løs opp kaffen i varmt kokt vann. Tilsett ønsket smak.
  6. Påfør kaffevæsken med en svamp på leken. Fra oven kan du i tillegg strø suveniren med vanilje.
  7. Tørk produktet i et varmt rom i 12 timer. For å unngå striper anbefales det å henge leken.
  8. Dekorasjon. Kaffeleker kan dekoreres med akrylmaling, broderi, perler. Lag en løkke fra båndet som kaffesuveniren kan henges til på stedet som er valgt for den.

Slik kan du raskt og enkelt lage dine egne kaffeleker.

hvordan lage en kaffeleke
hvordan lage en kaffeleke

Leter etter en grunn til "kaffe"-glede

Denne suveniren kan være en god gave til venner og familie. For eksempel kan en figur i form av et hjerte presenteres til en du er glad i på Valentinsdagen. I påskeferien vil dine kjære være glade for å motta en duftende kanin eller kylling i gave. På julaften skal feststemningen understrekes av søte pepperkakemenn med lukt av kaffe. Og til slutt, lag kaffeleker for deg selv. La den guddommelige aromaen gi deg styrke og positive følelser!

Anbefalt: