Besatt av en hemmelig ordre, eller hvordan lage et snikmorderblad med egne hender
Besatt av en hemmelig ordre, eller hvordan lage et snikmorderblad med egne hender
Anonim

Assassin's Creed er spillet som har erobret millioner. I den må hovedpersonen Desmond flytte inn i fortiden sin og begynne å kjempe mot tempelridderne. Den første delen av spillet, som finner sted under korstogene, gikk gjennom datamaskinene til fans av actioneventyr som en orkan. For PC-plattformen utgis slike høykvalitetsspill svært sjelden. I andre del blir vi fraktet til Italia under renessansen. Fortsettelsen av franchisen var så vellykket at den fikk hele to tillegg - Brotherhood og Revelations.

hvordan lage et snikmorderblad med egne hender
hvordan lage et snikmorderblad med egne hender

I 2013 dukket den tredje serien opp i butikkhyllene, der handlingen finner sted under koloniseringen av Amerika.

Den vellykkede franchisen har hatt en utrolig innvirkning på spillere. Nettverket begynte å blende av fanfiction og cosplay. Ideen om å bli en modig leiemorder fengslet ganske enkelt unge mennesker. Det uvanlige uttrekkbare bladet tiltrekker seg spesiell oppmerksomhet.

Etter å ha fullført opplæring og bestått eksamen, ble elitesnikmordere tatt opp i ordenen. Ved innvielsen fikk leiemorderen et uttrekkbart blad og mistet langfingeren. Med et slikt våpendet var lett å gjøre snikende drap. Og takket være hans raske respons kunne han enkelt hjelpe til med å bestemme utfallet av kampen.

Hvis du vil føle deg som en kaldblodig morder, ordenens beste jeger, så se hvordan du lager et snikmorderblad med egne hender, for eksempel av papir. Du kan gjøre dette hjemme ved hjelp av improviserte materialer.

Så, for å lage et snikmorderblad med egne hender, trenger vi følgende:

hvordan lage et snikmorderbladdiagram
hvordan lage et snikmorderbladdiagram
  • Lace.
  • Papir.
  • Scotch.
  • Saks.
  • Tråder.
  • Tannpirker.

1. Vi ruller papiret inn i et rør og fikser det med tape. Ikke gjør det for sm alt.

2. Vi knuser eller flater på begge sider, slik at vi får et parallellepiped.

3. Vi fester arbeidsstykket til hånden og måler den nødvendige mengden. Lengden skal være omtrent lik halve avstanden fra hånden til albuen. Kutt av den nødvendige delen, og sett til side resten.

4. Nå fortsetter vi til hoveddelen av å vurdere hvordan du lager et snikmorderblad med egne hender. Vi styrker boksen vår med tape. Midt på sidene lager vi kutt, som vi også fikser.

5. Vi tar mer papir og vrir det inn i et rør med mindre diameter. Vi fikser som i paragraf 1.

6. Vi flater ut på samme måte som et stort arbeidsstykke, så deler vi det i flere små deler, mer presist, i to.

7. Vi limer et av emnene på den ene siden og kutter det ut på den andre i form av en konkav bue. Fyll litt papir inni.

8. Det andre emnet, hvis ende er kuttet i form av en dolk, settes inn i det første. Limer sammen.

gjør-det-selv snikmorderblad
gjør-det-selv snikmorderblad

9. La oss gå videre til neste del av beskrivelsen av hvordan du lager et snikmorderblad med egne hender. Vi tar en tannpirker, ved hjelp av lim fester vi den ved bunnen av papirkniven vår.

10. Vi kobler vårt skjulte blad med boksen. Sett endene av tannpirkerne inn i sporene. Vi eliminerer manglene ved å lime papiret inne i boksen på begge sider av bladet (øverst og nederst).

11. Vi lager et lite hull i den øvre delen av "bladet", som vi trer tråden inn i, så fikser vi den. I den ene enden lager vi en løkke, den skal festes på fingeren.

12. Vi tar blonden og kutter den i to deler, hvoretter vi limer dem på boksen vår. Dermed vil mekanismen festes på hånden. Dette avslutter beskrivelsen av hvordan man lager et snikmorderblad med egne hender.

Så, nå har du til din disposisjon en fullstendig ufarlig mock-up av et dødelig våpen. Noen lager den av ekte kniver, men en slik dolk er ganske egnet for spillet. Vi så på hvordan man lager et snikmorderblad, diagrammet kan tegnes av deg selv med noen endringer.

Anbefalt: