Innholdsfortegnelse:

Hvor kan man kjøpe wire for beading
Hvor kan man kjøpe wire for beading
Anonim

Blomster og trær lages på tråden, noen typer smykker. Å jobbe med en hard base er ganske egnet for nybegynnere, siden det er enklere enn med en nål, og enda mer med en tynn linje.

Hvor kan jeg kjøpe ledning? Som er bedre? Hvilken er egnet for denne eller den tingen og hvordan velge en analog? Alle disse spørsmålene angår håndverkerne, og vi skal prøve å svare på dem.

hvor kan man kjøpe ledning
hvor kan man kjøpe ledning

Søk og kjøp

Spørsmålet om hvor man kan kjøpe wire for beading i butikkene i byen din er bedre å stille på spesialiserte fora for needlewomen. Du kan også spørre på det sosiale nettverket.

Butikken der du kjøper perlene dine vet kanskje også svaret. Eller tilby å ta med ønsket produkt under bestillingen. Eller kanskje du bare aldri la merke til det i vinduet.

Stiv blomsterhandler, som passer til blomsterstengler, finner du i blomsterbutikker. Spør i blomsterpaviljongen hvor de kan kjøpe ståltråd. I noen blomsterpaviljonger og butikker vil de til og med selge deg de nødvendige materialene, selv om det vil være dyrere.

Kobbertråd i ulike tykkelser og hardheter kan vikles fra gamle transformatorer. Her må du gå for gamle deler til skinkeradiomarkedet eller sløye det defekte utstyret hjemme. Riktignok i transformatorer blir ledningen noen ganger brent og svertet, noe som umiddelbart vil være synlig på produktet. Noen håndverkere "trekker ut" det nødvendige materialet fra en ny ledning med kobberkjerne, den kan kjøpes på ethvert byggemarked.

Um alt kobbertråd er synlig på foldene og vises gjennom lyse perler, så den egner seg ikke til alle ting. Noen håndverkere løser dette problemet med neglelakk, men hvis du vil, kan du finne en spesiell tråd for å veve hvilken som helst farge.

hvor kan man kjøpe kobbertråd
hvor kan man kjøpe kobbertråd

Det er best å kjøpe materialer i nettbutikker. Spør din favoritt søkemotor hvor du kan kjøpe kobbertråd eller sølvtråd, og det vil være mange lokale og utenlandske sider å velge mellom. De billigste materialene er vanligvis i kinesiske butikker. Og sølvet deres er også billig.

Hvordan er det

Sølvtråd vil tillate deg å bli en ekte gullsmed, men det er verdt å trene på billigere materialer. Altså - på kobber. Kobbertråd for beading kommer i forskjellige seksjoner. Stivhet avhenger av tykkelsen, og dermed bekvemmeligheten av arbeidet, men ikke alltid. Hvis produsenten brukte spesielle legeringer, vil metallet være tilstrekkelig mykt uansett tykkelse. Men som en generell regel, jo tykkere renningen din, jo stivere er den.

hvor kan man kjøpe wire for beading
hvor kan man kjøpe wire for beading

Hvor du skal kjøpe tråd, kan det være lurt å ta kontaktselger og spør om dens egenskaper. Faktum er at for noen ting trenger du fortsatt en veldig stiv base som ikke vil deformeres når den bæres.

Den mest passende ledningen er fra 0,3 til 0,4 mm. Kronblader av blomster og trær, bijouteri er laget av det. Mer plast, nedhengende elementer er laget av tråd med en seksjon på 0,2 mm, og med en tykkelse på 0,8 og mer kan du lage deler som holder formen godt (blomsterstengler, øredobberkroker).

Det er mange steder du kan kjøpe farget tråd, og det er fra den du får de vakreste tingene. Den fargede basen setter av perlene, sølvbunnen er egnet for flerfargede komposisjoner og lyse perler.

Anbefalt: