Skreddermannequin - et hendig verktøy for å sy
Skreddermannequin - et hendig verktøy for å sy
Anonim

En skreddersydd (eller sy) utstillingsdukke for personlig bruk er ganske vanskelig å anskaffe, fordi du må velge den utelukkende "for deg selv", det vil si for figuren din og dens individuelle egenskaper. Derfor, før du går på shopping, må du lære litt mer om hvordan du velger en mannequin og hvordan ulike modeller er forskjellige. Uten dette vil det være svært vanskelig å skaffe seg en virkelig praktisk ting å bruke.

skreddermannequin
skreddermannequin

Du må for eksempel vite hvorfor alle importerte modeller glir og hvordan de skiller seg fra klassiske. I tillegg er det barne-, kvinne- og mannedukker. Bare fordi du kjenner alle disse funksjonene, kan du ta det riktige og bevisste valget.

En skredders glidende kvinnelig mannequin er mye billigere enn en profesjonell, og her er grunnen - du bør finne ut av det. Profesjonelt sytilbehør, verktøy og annet utstyr koster en størrelsesorden høyere enn enkle sy-husholdningsapparater. I utlandet, en klassisk mannequin, det vil si fikset,regnes som profesjonelt utstyr, men det finnes praktisk t alt ingen slike modeller på det russiske markedet.

Amatører kan bruke vanlig sytilbehør. Den skyve skreddermannequin er som regel nødvendig for spesialiserte sybedrifter, atelier. Den kan være myk og hard. Solide mannekenger er egnet for å sy klær i alle størrelser. Dette gjør at de kan brukes i masseproduksjon. Slike skreddermannequiner er laget av glassfiber, som er dekket med strikket stoff i svart eller lys farge. Støtten er utført i form av det forkromede røret. Hvis du trenger å sy klær hele tiden, bør en slik mannequin ha en plass. Det er forresten ikke nødvendig å kjøpe et nytt produkt. Du kan kjøpe det fra hendene og dra skinnet.

Fordelene med skyvedukker er synlige selv med det blotte øye. Du trenger ikke å ha flere forskjellige produkter, det er nok å endre dimensjonene til den eksisterende ved hjelp av regulatorer. Disse mannekengene består av åtte deler, takket være disse kan du endre størrelsen fra 42 til 52.

skreddermannekenger
skreddermannekenger

Hvis det er meningen at man skal sy klær utelukkende for eget behov, så er det fornuftig å kjøpe en skreddermannequin, som forresten er mye billigere enn glidende. Ved å skyve kan du fullstendig duplisere volumene til figuren uavhengig av hverandre ved å bruke målingene som er tatt. Dette gjør den veldig praktisk og allsidig. Siden skreddermannekengen har en centimeterskala, lar dette deg justere den i samsvar med høyden på klienten. Det vil si at den burdestill inn høyde og mål i henhold til nødvendig, og dette gjøres raskt og enkelt. Utstillingsdukken er laget av nylon med en selvklebende bakside, som lar deg feste skisser med pinner og omrisse dem med kritt. Det er forresten en nålepute på toppen. Avhengig av typen figur er mannekenger for kvinner, barn og menn. Når du kjøper, må du være spesielt oppmerksom på denne faktoren, selv om de ser annerledes ut, noe som ikke vil gjøre det mulig å forvirre dem.

kvinnelig skreddermannequin
kvinnelig skreddermannequin

Det er festet dukker til bordet, men de har en "komprimert" form og er designet for å sy toppgensere. Du kan bruke en slik enhet ikke bare til sying, men også til rengjøringsprodukter og stryking.

Anbefalt: