Innholdsfortegnelse:

Hvordan hekler jeg blonder?
Hvordan hekler jeg blonder?
Anonim

Hekle blonder kan med rette kalles den viktigste delen av de fleste strikkede ting, for eksempel stropper til en topp eller sundress, belter eller vanlig snøring. Den brukes også ganske ofte når man strikker ulike dekorative produkter og detaljer.

Slik hekler du skolisser

Som regel er det enkelt å knyte skolisser. Men selv med all den enkle prosessen, er det flere alternativer for å hekle blonder.

Den enkleste måten

Dette alternativet anses som det enkleste, siden det strikkes en vanlig kjede med luftløkker her. Det ideelle alternativet ville være å bruke tykt garn, eller du kan brette tråden i flere lag. Det er så enkelt å knyte flere solide eller flerfargede lisser, og deretter koble dem sammen, det vil si veve til en pen pigtail, tvinne sammen eller knyte i en knute.

Med tilknyttede innlegg

Denne metoden vil være litt mer interessant. Basen er den samme vanlige kjeden med luftløkker, som er veldig enkel å strikke. På denne kjeden må du strikke en rekke koblingsstolper.

Søyler med eller uten hekler

På den linkedefra luftløkkene til kjeden må du strikke en serie kolonner med eller uten hekle. Sluttresultatet er ikke engang en heklet blonde, men et helt bånd. Dette vil være ideelt for for eksempel et belte eller den samme stroppen.

Som en skosnor

Hvordan hekler jeg blonder? Det er nødvendig å ta trådene, nemlig flere garnnøster, og knytte alle endene sammen med en knute. En luftløkke strikkes av den første tråden og deretter trekkes den andre tråden gjennom den, den tredje og så videre. Det kan sies at hele ledningen er strikket med luftløkker, men utseendet er vesentlig forskjellig fra en identisk ledning strikket med strikkepinner. Heklet blonder ligner en skosnor. Og tar du flere forskjellige farger på garn, får du et skikkelig kunstverk.

En annen måte å strikke blonder

Først av alt må du ringe tre luftsløyfer. Strikk deretter en enkelt hekle inn i den andre løkken. Selve strikkestoffet snur seg ikke. Tråden trekkes gjennom venstre løkke og to løkker strikkes sammen på kroken. Deretter settes kroken inn i venstre løkke som nettopp er strikket, tråden trekkes gjennom den og 2 løkker strikkes sammen på kroken. Og så videre til ønsket lengde på heklet blonde er oppnådd. Det er enkelt!

Master class: hvordan hekle blonder

For arbeid må du forberede deg på forhånd:

  • strikketråd;
  • hook;
  • saks;
  • god stemning og selvfølgelig inspirasjon.
hekle blonder
hekle blonder

Instruksjonhekle blonder er ganske enkelt. Det første trinnet er å støpe på to luftløkker.

DIY heklet blonder
DIY heklet blonder

En forbindelsesløkke strikkes inn i den første av de to luftløkkene. Slik oppnås det første "leddet" i den strikkede snorkjeden.

hekle blonder mesterklasse
hekle blonder mesterklasse

Igjen må du knytte to luftløkker. Som i forrige trinn strikkes først en forbindelsesløkke. Slik oppnås den andre lenken.

hekle blonder
hekle blonder

Vi fortsetter å gjøre slike enkle handlinger til ønsket lengde er oppnådd. Se hvor vakker blonden blir.

gjør-det-selv hekle blonder
gjør-det-selv hekle blonder

Når ønsket lengde på blonden er heklet, må du snu og strikke tre luftløkker i en søyle. Hvordan gjøre det? Mesterklassen er ledsaget av bilder du kan stole på når du strikker.

hekle blonder trinn for trinn
hekle blonder trinn for trinn

Neste trinn blir strikking på den andre siden av kjeden. Du må strikke en forbindelsessøyle og to luftløkker. Gjenta til begynnelsen av kjeden.

Caterpillar blonder

En detaljert beskrivelse av arbeidet for de som er interessert i spørsmålet om hvordan man hekler en blonder. Du kan uavhengig strikke en larveblonde fra absolutt hvilken som helst tråd: silke, ull, bomull, blandet. Valget av garn avhenger av formålet med det ferdige produktet.

For å jobbe på forhånd må du forberede en krok og tråd. Når du velger en krok, må du forstå at dentallet angir tykkelsen - jo høyere tall, jo tykkere krok. Det følger av dette at jo tykkere selve tråden er, desto tykkere bør selve verktøyet være.

velge en heklenål
velge en heklenål

Som regel er anbef alt kroknummer vanligvis skrevet på tråder for å hjelpe nålekvinnen. Tykkelsen på den ferdige blonden avhenger direkte av tykkelsen på tråden. Jo tynnere tråden er, jo tynnere blir blondene.

Nedenfor skal vi se på hvordan du hekler en blonde. Mesterklassen vil gjenspeile alle finessene i denne enkle saken.

Vi samler to luftløkker - en arbeidstråd kastes på kroken. Så det viser seg noe som en løkke. Deretter, foran løkken, lages et garn med et arbeidsgarn. Den kastede tråden trekkes på kroken gjennom løkken - slik oppnås en luftløkke. Disse handlingene utføres to ganger - så du får to luftsløyfer.

Deretter, fra den første luftløkken, bør du strikke en enkelt hekle. En krok settes inn i den første luftsløyfen, en arbeidstråd kastes over den. Fra venstre til høyre trekkes tråden som kastes gjennom den første løkken. Strekk om igjen, trekk gjennom begge løkkene på kroken. Slik får du en enkelt hekling.

Så hele prosessen ser slik ut. Gjennom den første løkken på kroken trekkes tråden fra venstre mot høyre. To løkker forblir på kroken, og arbeidstråden er plassert til venstre. Nok en gang lages det et garn. Den kastede tråden trekkes gjennom den allerede kjente bevegelsen fra venstre til høyre gjennom to løkker på kroken.

Gjennom den første løkken på kroken trekkes tråden over. Det er to igjen på kroken.løkker, arbeidstråd til venstre. Nok en gang lages det et garn. Den kastede tråden trekkes gjennom den allerede kjente bevegelsen fra venstre til høyre gjennom to løkker på kroken

Strikking snur de samme 180 grader, mens kroken står stille og forblir i høyre hånd, mens arbeidstråden også er til høyre. En krok settes inn under løkken, bestående av sammenkoblede tråder, og arbeidstråden strikkes og kastes over kroken. På den, som et resultat, oppnås et garn, en løkke med 2 tråder og en løkke av den første tråden. Deretter trekkes garnet gjennom en løkke med to tråder. Garnet igjen, trekk fra venstre til høyre gjennom begge løkkene på kroken. Strikking roteres med klokken 180 grader, mens kroken ikke beveger seg, er arbeidstråden fortsatt til høyre. Vi finner en paret løkke, bestående av tråder parallelle med hverandre. Og vi utfører alle trinnene som er oppført ovenfor. Så vi samler inn ønsket lengde på blondekjeden.

Etter at den heklede blonden er klar, klippes arbeidstråden og trekkes sammen med en knute. Ved hjelp av en krok kan enden av tråden skjules på ledningen på en slik måte at den ikke blir synlig. Du kan skjule enden av tråden i sømmene hvis blonden er sydd på produktet.

Tips

Strikking må holdes med fingrene. Til å begynne med er dette kanskje ikke veldig praktisk, men med øvelse vil fingrene gjøre dette automatisk. Når du strikker, bør ikke trådene strammes for mye.

Begynte å strikke med klokken 180 grader. Man bør huske på at det er strikkingen som snur, og ikke selve kroken. Så hvis arbeidstråden var fra strikking til venstre, så ettersnu den skal være på høyre side. På den snudde strikkingen må du finne en løkke med to parallelle tråder, og du må klemme kroken under den. Deretter må du lage en hekling - arbeidstråden holdes for strikking og kastes på kroken. Denne handlingen vil plassere arbeidstråden på venstre side av strikkingen.

Larveblissene er ideell for etterbehandling av ulike produkter, som bånd, stropper, bånd, håndtak og så videre - så lenge fantasien strekker til.

Anbefalt: