Innholdsfortegnelse:

Små korsstingmønstre og interessante ideer
Små korsstingmønstre og interessante ideer
Anonim

Små korsstingmønstre vil være nyttige for deg i mange tilfeller. Først når du raskt vil lage en håndlaget gave. For det andre, da du nettopp begynte å engasjere deg i en ny hobby. For det tredje er dette den mest populære størrelsen for spillet "Round Robin", som vil bli diskutert mer detaljert på slutten av artikkelen.

Derfor er det nå verdt å fremheve noen hovedtemaer og ideer som er mest populære for små broderte malerier.

Dyreretning

Et bredt utvalg av små mønstre for korssting finnes for elskere av katter, hunder, fugler, sommerfugler. Du kan bruke både ferdige oppsett, allerede med valg av farger, og ved hjelp av spesialprogrammer lage et nytt broderi fra kjæledyrets favorittbilde.

små broderisommerfugler
små broderisommerfugler

Prøv å finne et interessant bilde som du vil overføre til lerretet. Det trenger det ikkevær et realistisk bilde, velg et morsomt tegneseriebilde av pingvinen og sett deg ned på bøylen.

pingvinbroderimønster
pingvinbroderimønster

Prøv å lage en slags dyrehage på veggene i rommene. Smilende bilder av dyr vil få deg til å smile tilbake ufrivillig. Dermed vil de muntre deg opp og de rundt deg.

Blomsterhage på veggen

Vær oppmerksom på hvor attraktivt og koselig panelet med broderte blomster på veggen ser ut. Velg et variert utvalg av blomsterbilder for små korsstingmønstre. Da får du et skikkelig galleri i interiøret ditt. Hver gang vil det være mulig å fylle på med deres nye verk.

tulipaner for brodering
tulipaner for brodering

Lag dine egne uvanlige typer planter eller lag kronblader med enestående farger. Da vil du bli eier av unike kunstverk.

blomsterbroderiopplegg
blomsterbroderiopplegg

Innrammede broderier vil være en uforglemmelig og hyggelig håndlaget gave til venner og familie. Små bilder kan også brukes som tittelomslag for dokumenter, et telefondeksel.

For småbarn og eldre

Embroidery vil hjelpe deg med å lage unike undervisningsmateriell av sitt slag. Samtidig et bilde og et visuelt hjelpemiddel, en slags grunning. Eller et mini-leksikon med blomster, dyr, grønnsaker, frukt.

broderi for barnetegninger
broderi for barnetegninger

Et annet alternativ er at du kan bruke små korsstingmønstre for å lage bilder for å dekorere en barnehagerom. Dette kan være bilder av karakterer fra kjente tegneserier, filmfigurer, eventyrfigurer.

broderimønster for barn
broderimønster for barn

Du kan finne et mylder av barnetegninger og bilder for brodering. Dette er favoritt tegneseriefigurene Winnie the Pooh, Piglet eller katten Leopold, og superheltene fra amerikanske tegneserier - Spider-Man, Superman. Blant nyhetene fra de siste årene, prøv å plukke opp et tematisk bilde med undersåtter, biler eller Smeshariki.

Mikke Mus-broderi
Mikke Mus-broderi

Symbols of love

Du aner ikke hvor mange små vakre korsstingmønstre som allerede finnes, som symboliserer den fantastiske følelsen av kjærlighet og forelskelse. Dette er alle slags gjennombrune hjerter, og søte amoriner, og plysjdyr med et hjerte i hendene.

hjertebroderimønster
hjertebroderimønster

Eksperimenter, lag din egen versjon for broderi. Prøv å legge til elementer av metalltråd. Lag et monokromt broderimønster for melange tråder.

Designet broderi kan presenteres for din kjære som en manifestasjon av følelsene dine. Det trenger ikke være en anledning eller en høytid som Valentinsdagen. Tid det bare for en solrik dag eller en hyggelig kveld.

elsker hund diagram
elsker hund diagram

Feien kommer til oss

Lett av å løpe rundt i butikkene på jakt etter gaver til neste feiring? Broder et origin alt og uforglemmelig telefondeksel eller et fantastisk postkort med egne hender. Broder omslaget til en notatbok eller et sett med julepynt. litenkorsstingmønstre tar ikke mye tid, men gir muligheten til å glede dine kjære med en unik og original gave.

små julebroderier
små julebroderier

Hva er neste høytid: jul, 8. mars, nyttår eller bursdagen til din elskede niese? Forbered deg på forhånd slik at gaven er klar for levering til rett øyeblikk. Tro meg, dette vil ikke være en annen vase fra en butikk i nærheten eller en blomsterbukett som varer i en uke. Minnet om overraskelsen din vil bli bevart i årevis.

snømann broderi mønster
snømann broderi mønster

Skriv med tråd

Det stemmer, bruk lerretet og tråden til å skrive tekster. Du kan brodere en minneverdig dato på bakgrunnen av et bilde, navnene på elskere eller parametrene til en nyfødt. Likte du sitatet av en flott mann? Velg ditt favoritt alfabetoppsett og skildre det som ble sagt på stoffet. Du vil få et lite minnekorsstingmønster.

alfabetet broderimønster
alfabetet broderimønster

Selvfølgelig er de mest populære alternativene for å brodere bokstaver beregningene for nyfødte som gifter seg, men prøv å gå bort fra mønstre. Broder en bursdagshilsen på lerretet. Eller tegn en morsom humoristisk frase og heng den i rommet der du tar imot gjester. Etter en slik innredning vil gjester ofte besøke deg.

Opplegg for fantasien

Det er verdt å ta ut denne typen ordninger separat. Dette er monokrome bilder. Eller rettere sagt, til og med om korsstingmønstre for små bilder i én farge.

monokrom hundebroderimønster
monokrom hundebroderimønster

Fordi som et resultat kan kreasjonen din være flerfarget fra et hvilket som helst antall farger. I dette tilfellet begynner fantasien din. Tross alt, nå kan du bruke hvilken som helst farge, hvilken som helst nyanse, melange tråder med en jevn overgang fra en farge til en annen, lage flerfargede kryss på en kaotisk måte eller brodere et bilde i regnbuefarger.

Spill rundt i verden

Broderere fra hele verden har forent interessene sine i ett populært spill k alt "Round Robin". Flere deltakere danner en enkelt sirkel. Hver av spillerne velger hvilket som helst emne, forbereder sitt eget lerret og markerer det for hver deltaker. Poenget er at hver av spillerne broderer små bilder på lerretet til hver andre deltaker. På sin side sender alle stoffet til neste. Og så i en sirkel. Kutt av lerretet til hver av brodererne vil passere gjennom hendene dine, og som et resultat vil "Round Robin" komme tilbake til deg.

Dette er en slags erfaringsutveksling, en måte å se ferdighetene til andre mennesker som brenner for broderi. Dere vil kommunisere og holde kontakten med hverandre gjennom hele spillet. Alle vil finne nye bekjentskaper, gode venner eller likesinnede.

Anbefalt: