Innholdsfortegnelse:

Håndarbeidstimer. Hvordan strikke en pledd med strikkepinner?
Håndarbeidstimer. Hvordan strikke en pledd med strikkepinner?
Anonim

Mange, til og med erfarne, nålekvinner synes det er veldig vanskelig å strikke pledd. Ikke i det hele tatt. Selvfølgelig tar arbeidet mye tid, men selve utførelsesteknologien er ganske enkel. Denne artikkelen gir informasjon om hvordan du strikker en pledd med strikkepinner. For nybegynnere for håndverkere er denne artikkelen bare en gave. Her kan du lese om nødvendig materiale til et strikket pledd og hvordan du lager det.

strikke pledd
strikke pledd

Forberedende stadium

For å gjøre et strikket teppe varmt og mykt, velg ull- eller ullblandingsgarn. Emballasjen skal være merket "rengjort" eller "barnas". Dette betyr at produktet strikket av slike tråder ikke vil stikke og forårsake hudirritasjon. Sommerpledd er laget av naturlig bomull eller bambusgarn. Velg nåler i henhold til tykkelsen på tråden. Etiketten på nøstene angir nummeret på verktøyet som er anbef alt for jobben.

På hvilke måter gjøres det med strikkepinnerpledd?

Håndstrikket teppe kan lages i ett stykke. Men på denne måten er det praktisk å lage et barneteppe, hvis bredde er 1-1,5 meter. Større gjenstander kan ikke strikkes med denne metoden, da det ikke finnes strikkepinner med veldig lang fiskesnøre.

En stor pledd strikkes med firkantede, rektangulære elementer eller lange remser, som så kobles sammen til ett helt stoff.

Håndlaget babyteppe

For nybegynnere pinnen anbefaler vi at du først lærer deg å strikke et barneteppe med strikkepinner. For å jobbe trenger du 500 gram babygarn og strikkepinner nr. 4. Legg opp 195 løkker og strikk 330 rader (75-80 centimeter) med hvilket som helst mønster. Lukk deretter løkkene, kutt tråden. Produktet kan i tillegg hekles med et "crawl step" mønster. Dette vil styrke strukturen til kantene og forhindre at teppet strekker seg. Som dekor for et babyteppe kan du bruke små sløyfer, broderi, tekstilapplikasjoner.

strikke et babyteppe med strikkepinner
strikke et babyteppe med strikkepinner

Hvordan strikker jeg et motivpledd?

Lett å lage, men veldig vakkert i utseende, et teppe er laget av firkantede elementer i glattstrikk og riller. Jo lysere og mer variert i farge motivene er, jo mer origin alt og elegant vil produktet se ut. Men når du velger garn, husk at trådene i alle nøster skal ha samme tykkelse.

Så, vi strikker et motiv. Legg opp 30 masker på pinnene. Strikk stoffet i rette og omvendte rader kun med fremre løkker til lengden er 15 cm Lukk løkkene. PÅdu bør ende opp med en 15 x 15 cm firkant i riller. Tegn et annet motiv på samme måte, bare med frontflaten (strømpe). Knyt det nødvendige antallet motiver. Antallet deres avhenger av hvilken størrelse du ønsker å få et teppe. Når alle rutene er koblet sammen, fortsett å koble dem sammen. Denne prosessen kan gjøres ved nålesting eller hekling. Hekle kantene.

strikke pledd for nybegynnere
strikke pledd for nybegynnere

Hvis du vil at interiøret i hjemmet ditt skal utstråle varme og komfort, strikk et teppe med strikkepinner og legg det på en stol eller sofa. Dette håndlagde produktet vil dekorere hjemmet ditt, bringe lyse notater og positiv energi til det.

Anbefalt: