Skinn og vokset snor, tilbehør og litt fantasi - og et kult armbånd er klart
Skinn og vokset snor, tilbehør og litt fantasi - og et kult armbånd er klart
Anonim

Å lage smykker til deg selv og mennesker som ligger ditt hjerte nært er en underholdende virksomhet som mange liker. Vil du prøve deg frem? Vi gjør deg oppmerksom på en enkel og interessant leksjon om å lage et kult armbånd, for fremstilling av dette trenger du en vokset snor og lær, litt tilbehør og selvfølgelig godt humør og fantasi!

vokset ledning
vokset ledning

Hvor skal vi begynne?

Finn først en skinn- og vokset snor - du trenger 1,5 meter av begge. Erfarne gjør-det-selv-entusiaster tror kanskje at det er en god idé å lage en vokset ledning med egne hender, men vi anbefaler ikke nybegynnere å gjøre dette, og vi anbefaler at du ganske enkelt kjøper alt du trenger i en butikk. Fargene på ledningene kan være hvilke som helst - det avhenger bare av dine preferanser. Finn deretter et passende kjede med runde lenker, som på bildet - du trenger cirka 40 cm. Match kjedet med en metallmutter av lignende farge. Det er alt, du kan begynneproduksjon!

vokset ledning
vokset ledning

Så la oss komme i gang…

Brett først lærsnoren i to for å danne en løkke. Det skal fritt, men ikke for mye, gå inn i mutteren - dette vil være låsen til armbåndet. Knyt nå den voksede snoren rundt lærsnoren slik at det er en liten løkke igjen og surr den rundt noen ganger - dette blir begynnelsen på armbåndet ditt.

vokset ledningsarmbånd
vokset ledningsarmbånd

vev kjeden

Etter at du har festet den voksede snoren til lærsnoren, er det på tide å gå videre til neste trinn - å legge til en kjede til armbåndet ditt. Dette gjøres enkelt: vi fester kjeden til lærblissene slik at enden hviler på begynnelsen av armbåndet ditt, på den voksede snoren. Vi holder kjeden med den ene hånden, og med den andre fester vi den på armbåndet og pakker den inn med den samme voksede snoren.

vokset ledningsarmbånd
vokset ledningsarmbånd

Vi fortsetter å veve armbåndet

Kom i gang, lite å gjøre: du må fortsette i samme ånd og sette sammen armbåndet ditt. Prøv å gjøre det samme som vist på bildene - legg den voksede snoren mellom de runde leddene på kjedet ditt. Ta deg god tid og vær forsiktig, så kan du enkelt lage et vokset snorarmbånd som vil se harmonisk ut med helt andre klær!

DIY vokset ledning
DIY vokset ledning

Kom til finalen og lag en lås

Prøv armbåndet på hånden med jevne mellomrom - i teorien skal det sitte stramt nok, passe til hånden, men ikke forstyrre blodsirkulasjonen. Ideelt sett bør armbåndetvikles rundt håndleddet to ganger, men hvis du ikke liker det, kan du gjøre det kortere eller lengre, avhengig av hva du foretrekker. Når du vet at armbåndet ditt er akkurat den lengden du vil at det skal være, går du videre til det siste trinnet og fester låsen. Dette er enkelt å gjøre: Lag først viklingen på samme måte som du gjorde i begynnelsen. Knyt deretter voks- og lærlissene til en knute, knyt en mutter til dem og fest den med en ny knute. Prøv å knytte knutene godt, men jevnt og pent.

DIY vokset ledning
DIY vokset ledning

Her er armbåndet ditt og klart!

Prøv det på hånden ved å be om hjelp fra noen som er i nærheten - å sette på et slikt armbånd alene er ikke så lett. Dette kompenseres forresten av at du kan bruke et slikt armbånd uten å ta det av - det vil ikke forstyrre dine vanlige aktiviteter.

Anbefalt: