Armbånd "Shambhala" gjør-det-selv
Armbånd "Shambhala" gjør-det-selv
Anonim

Hver kvinne liker vakre smykker. I moderne butikker kan du finne et bredt utvalg av stilige smykker, men hvis du vil ha noe eksklusivt, bør du lære å veve et shamballa-armbånd med egne hender. Denne dekorasjonen er ganske praktisk og egnet for helligdager og ukedager. La oss se nærmere på veveteknikken.

DIY shamballa armbånd
DIY shamballa armbånd

Du trenger:

• vokset ledning - 3 meter;

• metallperler - 4 stk;

• fasetterte gjennomsiktige perler - 5 stk;

• gullperler - 4 stk;

• saks;• hendig vevebrett.

Eksperter mener at for å veve et Shambhala-armbånd med egne hender, må du bruke et spesielt vevebrett. Takket være et slikt brett er produktet jevnt og vakrere. Du kan kjøpe den i en håndverksbutikk eller lage din egen. Du trenger: et vanlig skjærebrett i tre, to spiker. Spiker må slås inn i brettet på begge sider i en avstand på tjuefem centimeter fra hverandre. Armbåndets hovedlinje vil strekke seg mellom dissenegler.

hvordan lage et shambhala-armbånd
hvordan lage et shambhala-armbånd

Hvordan mestre macrame-teknikken

Før du lager Shambhala-armbåndet med egne hender, må du mestre teknikken med å veve macrame. La oss se på denne teknikken trinn for trinn:

Stage 1

Først må du pakke en spiker inn i brettet med vokset snor. Vi knytter en sterk knute og begynner å veve macrame.

Stage 2

Deretter må du strekke snoren til den andre spikeren. Vi klipper av den gjenværende ledningen med en saks, mens vi etterlater en hale på fem centimeter. På den andre enden av ledningen, som ennå ikke er festet, strenger vi perlene i den sekvensen du liker. I vårt tilfelle bytter vi metall, gjennomsiktige og gullperler. Etter prosedyren strekker vi snoren så mye som mulig og knytter en sterk knute.

Stage 3

Hvis du er bekymret for spørsmålet "hvordan lage et Shambhala-armbånd", så kan du i denne artikkelen finne svaret på det. Nå vender vi oss til teknikken for å veve macrame. Vi trekker oss tilbake fra den første spikeren to centimeter, ved hjelp av en lang ledning fletter vi ledningen til hele basen og knytter en sterk knute. Samtidig lar vi to segmenter av samme lengde ligge på begge sider.

DIY Shambhala armbånd
DIY Shambhala armbånd

Stage 4

Gjør-det-selv "Shambhala"-armbånd er enkle å veve hvis du behersker macrame-teknikken. Vi begynner å veve fra venstre side av den lange ledningen. Vi tar enden av venstre segment, og etter å ha trukket en tråd under basen, vikler vi den inn i høyre segment.

Stage 5

Deretter må du ta den høyre ledningen og føre den under den venstre løkken. Vi strammer tråden og vi kan observere at vi har den første makrameknuten.

Lag vekselvis knuter for hver perle og samle det store bildet. Du kan koble armbåndet med vanlige knuter. Lengden kan du velge selv. Her er dine DIY "Shambhala"-armbånd.

Det vil ta flere timer å veve, men til slutt vil du få et unikt og origin alt smykke som kan brukes både på jobb og ferier. Alt nødvendig tilbehør kan kjøpes i håndarbeidsbutikken til en overkommelig pris. Du kan ikke bare spare penger, men også nyte arbeidet som er utført. Armbåndet "Shambhala", laget med egne hender, er et ekte funn for en moderne fashionista. Lykke til!

Anbefalt: