Innholdsfortegnelse:

Hvordan blande kort, grunnleggende måter
Hvordan blande kort, grunnleggende måter
Anonim

Nesten hver person i verden holdt en kortstokk i hendene. For noen er dette et enkelt spilleinstrument, noen spår skjebnen ved å bruke dem, og for noen er dette en skikkelig jobb. Selv for det enkleste kortspillet brukes stokking til å endre rekkefølgen på kortene i bunken og legge til et element av tilfeldighet. Folk hvis arbeid er relatert til kort, enten det er en croupier eller en tryllekunstner, vet hvordan de skal overraske publikum selv før showet eller spillet begynner.

hvordan du blander kort
hvordan du blander kort

Shuffleteknikkene deres er fascinerende, det virker som ekte magi. Men det er måter å stokke på at juksemakere jukser spillere, så hvis du vet hvordan du blander kort, kan du beskytte deg selv mot juks.

Grunnleggende stokketeknikker

Det er umulig å telle alle måtene å blande på. Hver dag legger erfarne spillere, tryllekunstnere og croupierer til denne listen. Alle kan lære å stokke en kortstokk, men for å stokke kort, hvordanprofesjonell, vil det ikke ta en eneste dag med praksis. Her er de vanligste stokkingmetodene.

hvordan lære å blande kort
hvordan lære å blande kort

Flipping

Dette er den enkleste og vanligste måten, den består i å helle kort fra en hånd til en annen. Vi tar kortstokken med venstre hånd, og med høyre løfter vi en liten del av kortene, og kaster dem inn i kortstokken. Det er nok å gjøre 7-8 repetisjoner.

Volt

Denne metoden for blanding ligner litt på sjonglering og ser veldig imponerende ut. Metoden består i å raskt blande kortene i hendene, delt opp i flere separate hauger. Siden det ikke er vanskelig å blande kort med denne metoden, kan hvem som helst lære. Først må du dele kortstokken i 3 eller 4 deler, holde kortstokken i venstre hånd med tre fingre, løfte en fjerdedel av kortene med pekefingeren og flytte den til høyre. Vi fester fingeren på kanten av de pressede kortene og skyver dem til venstre med høyre finger. Det viser seg at bunken med kort er pakket inn mellom palmene og kortene flyttes til høyre hånd. Vi gjentar de samme bevegelsene med resten av delene. Bevegelsene er enkle, men for å få miksingen til å se spektakulær ut, må du gjøre alt raskt.

Fan

Hvordan du blander kort på denne måten fremgår tydelig av navnet. Det er nødvendig å fordele dekket som en vifte, dele det i to halvdeler med to hender og hoppe over den ene halvdelen av dekket mellom den andre. For å få kortene til å bli tilfeldig, må du vifte flere ganger.

Piece Shuffle

Denne tilfeldighetene brukes hovedsakelig av juksemakere som trenger detlegg kortene i en bestemt rekkefølge. Essensen av metoden er å flytte de nødvendige kortene nedover stokken, og stokke resten av bunken uten å påvirke de du trenger. På slutten av stokkingen flytter den skarpere forsiktig de avsatte kortene til toppen av bunken.

hvordan du blander kort
hvordan du blander kort

Svalehale

Som i en fan, er en kortstokk delt i to og den ene halvdelen sendes inn i den andre, men svindleren må dekke den ene halvdelen med høyre hånd og beskrive bevegelser til høyre. Han skiller en del av dekket og flytter denne delen opp igjen. Alt skjer raskt, det ser ut til at kortene stokkes, men faktisk forblir alt på plass.

Foro

Dette er en mer kompleks type kortstokking, den kan sidestilles med triks. Denne metoden krever en ny kortstokk, dette trikset vil ikke fungere med det gamle. Ideen med tallet er at kortene skal passe inn i hverandre praktisk t alt på vekt, flytende over fra hånd til hånd, som ved en foss. Erfarne croupiers gir råd om hvordan du lærer hvordan du blander kort på denne måten: Hold stokken i venstre hånd, dra halvparten av kortene med høyre hånd, og plasser deretter halvdelene og plasser dem vertik alt én mot én. Vi fjerner hendene gradvis, og kortene beveger seg jevnt fra hverandre.

Når du kjenner prinsippet om hvordan du blander kort vakkert, og har nok tid til å øve, kan du lære dette håndverket på egen hånd for å overraske dine kjære med uvanlige show.

Anbefalt: