Innholdsfortegnelse:

DIY aromatisk pose
DIY aromatisk pose
Anonim

Moten for duftende puter kom fra Frankrike. Selvfølgelig brukte mange mennesker i verden tørre urter, frø og blomster til å lukte rom, men det var franskmennene som begynte å legge dem i vakre poser eller puter, ga dem et navn og gjorde dem til et fasjonabelt interiørelement.

gjør-det-selv pose
gjør-det-selv pose

I dag er det også populært å lage poser med egne hender fordi alt naturlig og miljøvennlig har kommet på moten. Folk er så løsrevet fra naturen at de nå prøver på alle mulige måter å kompensere for dette. Og selvfølgelig bør det bemerkes at planter har sin egen spesielle energi, så urteposer fungerer som en slags amuletter og nøytralisatorer av negativ energi. Avhengig av dine ønsker og preferanser, kan du lage en pose med egne hender og fylle den med urter og blomster etter eget skjønn. La oss se hvordan du kan lage en aromatisk urtepose.

Hvordan lage en pose?

For å lage en pose trenger du først og fremst blomsterblader, tørkede urter, krydder, krydrede frø, eteriske oljer. Alt dette er plassert i en forberedtveske. Toppen av posen er bundet med et bånd. Du kan også lage poser i form av søtsaker, puter. Alt avhenger av fantasien din.

hvordan lage en pose
hvordan lage en pose

Hvordan fylle posen?

Først av alt bør du bestemme deg for formålet med å lage en pose: lager du den som en talisman eller for å smaksette luften. Før du lager poser med egne hender, må du studere den magiske kraften til planter, som kan brukes til å løse visse problemer.

  1. For å tiltrekke deg lykke og kjærlighet, må du lage en kjærlighetspose. For å gjøre dette, bland kronbladene av nelliker, roser, gypsophila i like proporsjoner og tilsett det knuste appelsinskallet. Posen til denne duftputen er laget av rosa stoff.
  2. Hvis du vil oppnå velvære i hjemmet, må du blande tørre rosmarin- og basilikumblader, en del bregneblader og laurbærblad, og tre deler dillfrø. En klype s alt tilsettes til den resulterende blandingen. Alt dette legges i en rød pose og er plassert på høyeste plass i leiligheten.
  3. For å lage en DIY-pose for å tiltrekke rikdom og penger, må du forberede en grønn pose og fylle den med en blanding av 3 deler patchouli, 2 deler nellikfrø og 1 del kanel.
  4. For å beskytte deg mot negativ energi og det onde øyet, hell lin, dill og spisskummen blandet med s alt i en hvit eller rød pose.
  5. Hvis du lider av søvnløshet og drømmer om avslappende søvn, må du forberede en blanding av humlekongler og lavendelblomster og plassere den irolig fargepose. Denne aromatiske posen legges under puten.
aromatisk pose
aromatisk pose

Hvis du vil dufte klær eller luft, må du i tillegg til en blanding av tørre planter bruke eteriske oljer og spesialpulver som har en mer utt alt lukt. Nedenfor er de vanligste ingrediensene for en enkel duftpose:

- ylang-ylang, lavendel, rose;

- sitron, nellik, rosmarin;

- rose, sitron, lavendel;

- sitron, mynte, nellik, rosmarin.

Nå vet du hvordan du lager en pose med egne hender. Det er ikke vanskelig i det hele tatt, og en vakker pute vil bli en kilde til friskhet, en behagelig aroma og vil bidra til å løse mange problemer.

Anbefalt: