Innholdsfortegnelse:

Stilig gjør-det-selv-tilbehør
Stilig gjør-det-selv-tilbehør
Anonim

Det er enkelt å lage stilig tilbehør med egne hender. Dette krever bare minimale ferdigheter, litt fritid og vakkert kildemateriale: perler, blonder, kunstige blomster, skinnende kjeder og rhinestones. Hjemmelagde smykker er unike og komplementerer det kvinnelige bildet på en harmonisk måte, og understreker stil og karakter.

choker

Stilig choker er en utmerket dekorasjon som har erobret mote-catwalker rundt om i verden i flere sesonger på rad. Det er ikke vanskelig å lage et tilbehør med egne hender. For arbeid trenger du følgende materialer:

  • blonde 30-35 cm lang og 1-4 cm bred;
  • metalllås med samme bredde som tilgjengelig i en håndverksbutikk;
  • saks, tang.

Ta et lite stykke blonder med en bredde på 1 til 4 cm. Fargen kan være hva som helst: svart, hvit, rosa, blå. Et slikt ornament vil ikke kreve betydelige økonomiske kostnader, så du kan enkelt lage flere alternativer for hvert antrekk. Prøv på blondene rundt halsen slik at du ikke tar feil med størrelsen. Forkort litt om nødvendigham, chokeren skal passe tett rundt henne, men ikke klemme henne.

Lace Choker
Lace Choker

Det er mange typer låser som selges i håndverksbutikker, de kan være laget av gull eller sølvmetall eller males i andre farger. Selvfølgelig kan du klare deg uten feste og bare knytte en choker med et sm alt bånd, men dette alternativet ser klumpete og mindre estetisk tiltalende ut. Sett kantene på båndet inn i hullene på festet og klem med tang. Du må handle forsiktig for ikke å overdrive det og ikke deformere metallet. Choker er klar. For å lage tilbehør med egne hender, er det best å kjøpe en spesiell tang, de er små i størrelse, lette og komfortable, designet for delikate materialer.

Pom-pom-kjede

Å lage et slikt tilbehør med egne hender med et bilde og detaljerte instruksjoner vil ikke ta mye tid. For arbeid trenger du:

  • skein;
  • fork;
  • saks.
Hvordan lage pom poms
Hvordan lage pom poms

Vekk garnet rundt tindene på gaffelen. Knyt trådnøsten nøyaktig i midten med noen doble knuter. Fjern deretter fra gaffelen, klipp forsiktig langs kantene med saks. Hvis pom-pom er ujevn, trim de utstikkende trådene. Tre ferdige pomponger på en snor eller kjede, fest med lim eller tråd og bruk med glede.

Pompom halskjede
Pompom halskjede

Hvis du vet hvordan du strikker, kan du gjøre kjedet mer interessant. Lag en trekantet lue, sy en liten pompong i passende farge på toppen og fest dekorasjonenpå en lang kjede. Ingen andre vil definitivt ha et slikt tilbehør (laget med egne hender).

Beanie-kjede
Beanie-kjede

Pannebånd med blomster og steiner

Pannebåndet er ikke bare et nyttig hårpynt, men også en stilig dekorasjon. For å gjøre det mer interessant, bruk fantasi og improviserte materialer. For å lage dette gjør-det-selv-hårtilbehøret trenger du:

  • hodebånd i vanlig metall eller plast;
  • kunstige blomster;
  • rhinestones;
  • superlim.

Alt du trenger å gjøre er å kjøpe et pannebånd og vakre blomster, blader og glitrende rhinestones, og deretter feste dem forsiktig på pannebåndet med lim. Hvis bunnen av blomstene er for liten eller kanten er for tynn, må blomsten først festes på et stykke stoff, og deretter festes på bøylen. Lim stases inn i hullene mellom blomstene. Før du starter arbeidet, må du tenke over komposisjonen og legge den foran deg på bordet, og først deretter fortsette med liming.

Pannebånd med blomster
Pannebånd med blomster

Du kan forresten plassere blomster ikke bare jevnt. En bøyle med to frodige buketter ser uvanlig og kreativ ut.

Uvanlig pannebånd for hår
Uvanlig pannebånd for hår

perlearmbånd

Det er enkelt å veve et perlearmbånd, men hvordan gjøre det origin alt? Bruk fargede perler og legg til en kjede. Klipp strengen i strimler med like lange. Tell perlene en etter en og legg dem i flere hauger med like mange detaljer. Sett deretter perlene forsiktig på fiskesnøret og fest dempå en metallring på begge sider. Deretter trer du ringene inn i de ytterste leddene på kjedet og klemmer med en tang.

Armbånd med perler
Armbånd med perler

For å gjøre armbåndet virkelig vakkert, velg fargekombinasjoner nøye. Kombinasjoner av blått, hvitt og rødt, gult og grønt, lilla og rosa, blått og gyldne farger ser fordelaktige ut. Kjedet kan være laget av gult eller hvitt metall.

Stilig tilbehør dekorerer utseendet og gjør det origin alt. Håndlagde produkter krever ikke store økonomiske kostnader, opprettelsesprosessen tar ikke mye tid og krever ikke spesifikke ferdigheter, så hver jente har muligheten til å komplettere antrekkene sine med uvanlig tilbehør.

Anbefalt: